Lärplattformar

Full kontroll med egen lärplattform

Vi marknadsför marknadsledande lärplattformar för er som vill bedriva internutbildning, sälja e-kurser, skapa mikrokurser eller skapa en helt anpassad lärmiljö.

Vi hjälper er att sätta upp plattformen och anpassa den efter era kort- och långsiktiga behov.

Vill du veta mer om de olika plattformarna och se vilken plattform som passar era behov, boka ett gratis rådgivningsmöte.

Lärplattformar

Prisbelönt molnbaserat LMS

TalentLMS

TalentLMS är enkelt att komma igång med och anpassat för personal- och företagsutbildningar. Men möjlighet finns även till att sälja öppna kurser via betalkort.

TalentLMS är en marknadsledande plattform som idag används av över 70 000 organisationer.

Ni kan utan kostnad testa TalentLMS, med upp till 5 deltagare. Kontakta oss för en gratis introduktion och tillgång till plattformen.

Mikrolärande

TalentCards

Med hjälp av TalentCards kan du enkelt skapa engagerande mikrokurser som levereras till kursdeltagarnas smartphones via en app. Idealisk för att utbilda er personal eller målgrupp som i det dagliga jobbet inte sitter på kontoret.

Ni kan utan kostnad testa TalentCards, med upp till 5 deltagare. Kontakta oss för en gratis introduktion och tillgång till plattformen.

Bakom TalentCards står företaget Epignosis, som utvecklat det prisbelönta LMS:et TalentLMS.

Anpassningsbar lärmiljö

Towards LMS

Towards LMS är plattformen för er som behöver hög grad av anpassning. Plattformen har funnits sedan 2012 och används idag av bl. a. Stockhoms stad, Lunds universitet, Riksförbundet HOBS- Hälsa oberoende av storlek och PSGroup.

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Copyright © All rights reserved | This template is made with by Colorlib

Boka möte med oss