Om oss och vår familj

Om oss

Towards är en digital utbildningsbyrå som drivs av Caroline Murray Carlsson, Hans-Olof Ulmestad och Robert Karlsson. Vi har olika bakgrund, men vi drivs alla av en vilja att utveckla bättre utbildningar som gör det lätt och roligt att lära sig. Vi baserar det vi gör på aktuell forskning och praktisk erfarenhet, och tycker att det är viktigt att inte fastna i gamla sanningar. Vår bas har vi på Råbylunds Gård utanför Lund, boka gärna ett möte med oss där.

Towards-familjen

Våra uppdrag varierar, och därför har vi ett nätverk av olika engagerade och skickliga specialister som arbetar med oss vid behov. De är till exempel ämnesexperter, pedagoger, programmerare, grafiker, kreatörer och filmare. De flesta finns i Sverige, men vår Towards-familj sträcker sig ända till Bangladesh. Vi är djupt tacksamma över vårt nätverk, som gör det möjligt för oss att arbeta med alla olika typer av digitala utbildningsuppdrag.

Miljö och hållbarhet

Självklart finns det utbildningssituationer där vi behöver träffas i verkliga livet. Men vi vet att rätt använda så bidrar digitala utbildningar till både fördjupat lärande och till en bättre miljö. Vi sparar in på resor och blir mer flexibla i vårt sätt att arbeta. Vårt hjärta klappar också lite extra för de möjligheter som det digitala lärandet ger människor i delar av världen som annars inte har självklar tillgång till utbildning på högre nivå.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss