Nya intäkter med egna onlinekurser

Kom igång med onlinekurser

Vi hjälper dig igång med att skapa egna onlinekurser. Kanske håller du redan utbildningar, som du vill digitalisera? Kanske har du andra kunskaper som har värde för andra, och som du kan omvandla till onlinekurser? Oavsett vilket hittar du hjälp hos oss, både med teknik och innehåll. Och det kostar inget att komma igång.

Teknik
Vi hjälper dig utan kostnad att sätta upp en egen lärplattform. En lärplattform är en digital plats, där du kan skapa, hålla och sälja dina utbildningar. Vi arbetar med lättanvända och prisbelönta plattformar, och förutom att sätta upp plattformen bjuder vi på en timmes genomgång av funktionerna via videomöte.

Innehåll
I plattformen kan du skapa innehåll med hjälp av filmer, text, bilder, PowerPoint, Word-filer, quizzar mm.

Stöd i processen
Behöver du hjälp att skapa din onlinekurs? Vi hjälper dig genom hela processen. Beroende på hur mycket du kan och vill göra själv, anpassar vi vårt erbjudande till dig. Det kan handla om några timmars handledning, eller att vi gör hela arbetet med att planera, strukturera och producera din kurs. Till vår hjälp har vi erfarna pedagoger, lång erfarenhet och egen filmstudio.

Boka gratis rådgivningsmöte

Exempel

HLR Skåne

För Henrik Karlström på HLR Skåne satte vi upp en egen lärplattform, HLR Skåne Academy. Vi hjälpte också till med hela processen att förvandla den fysiska utbildningen "Första hjälpen", till en helt digital kurs, som nu bidrar till att fler människor över hela landet kan rädda liv. Läs mer om kursen på https://hlrskane.se/digital-utbildning/

Emergi

Emma Martner på Emergi ser onlinekurser som en viktig del av sitt framtida erbjudande. Hon valde att få hjälp med att sätta upp en plattform, och köpa ett paket med tio timmars handledning. På så sätt kan hon göra jobbet själv, men alltid ha någon att bolla sina idéer med och få stöd av. Emma är i produktionsfasen just nu, och vi ser fram mot att ta del av hennes färdiga kurser till hösten. Läs mer om vad Emergi erbjuder på https://emergi.nu/.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss