Blogg

Nyhet! Lärarledd kurs - Bygg din onlinekurs steg för steg

Publicerad: 2020-10-17

Nu lanserar vi den lärarledda kursen för dig som vill skapa din egen, säljbara, onlinekurs på egen lärplattform. Kursen består av gruppträffar och individuell handledning på videomötesverktyget Zoom, och ger dig också åtkomst till digitala guider, tips och verktyg. Läs mer här:
https://worldofelearning.com/catalog/bygg-din-onlinekurs-steg-for-steg

Välkommen som kund Kristianstad Österlen Airport!

Publicerad: 2020-09-09

Image

Så roligt att starta upp arbetet med #kidairport. Genom att digitalisera sina internutbildningar kommer flygplatsen att kunna ge snabbare och effektivare tillgång kunskap för medarbetare och andra som på olika sätt jobbar med flygplatsen. Tack för förtroendet!

Microlärande i mobilen

Publicerad: 2020-07-09

Image

Nu har vi avslutat ett väldigt roligt uppdrag för Göingehem! Varje vecka i tolv veckor fick all personal en miniutbildning i mobilen, bestående av några tips om kundbemötande och en quiz. På så sätt fördjupade och förlängde vi en workshop, där personalen arbetade med företagets servicepolicy. Stort tack till alla er som deltog, och tack för förtroendet!

Ny digital utbildning räddar fler liv

Publicerad: 2020-06-06

Image

På uppdrag av HLR Skåne och tillsammans med Borgströmska Mediabolaget som har stått för filmandet, har Towards producerat en helt ny digital utbildning i Första hjälpen.

Varje år drabbas ca 6000 personer utanför sjukhus av plötsligt hjärtstillestånd. Av dom överlever endast ca 600.

Henrik Karlström driver HLR Skåne och har hållit Första hjälpen- och HLR- utbildningar under tre års tid. Han har länge velat göra sin utbildning digital men inte haft förutsättningarna tidigare. Men när kalendern tömdes under våren var det bara att tänka om.

- Min största utmaning är att få folk att förstå att de inte är odödliga. Alla behöver utbildning i Första hjälpen och HLR. I den digitala utbildningen får man det man av det teoretiska men sen får man komplettera med det praktiska passet, berättar Henrik. Då behöver man bara samla personalen en halvtimme istället för en halv dag. Det spar både tid och pengar för företagen.

Towards har tillsammans med Henrik Karlström på HLR Skåne skapat struktur, pedagogik och satt upp en egen lärplattform där fler kurser från HLR Skåne kommer att finnas i framtiden. För mer information, kontakta Henrik på henrik@hlrskane.se

Nio av tio utbildare vill ha digitala utbildningar

Publicerad: 2020-06-06

Image

Hur ser dagens utbildare på framtidens utbildningar? En undersökning visar att över nio av tio utbildare är intresserade av att använda digitala lösningar.

Undersökningen visade att:

  • 98% tror att interaktiv video kommer att bli viktigt I framtidens utbildningar
  • 98% förutser att det blir vanligt med självstudiekurser
  • 98% tror att video kommer att spela en viktig roll för att personanpassa utbildning
  • 89% är intresserade av VR/AR/360-video

Välkommen till vår nya hemsida!

Publicerad: 2020-06-06

Idag är en alldeles extra rolig dag, eftersom vår nya hemsida är klar (du tittar på den nu). Vi har tydliggjort våra tjänster och strukturerat om lite, så att det ska bli lättare för dig och andra att hitta rätt. Hoppas du gillar den!

Det är extra roligt att vi hela tiden får fler roliga uppdrag att berätta om . Du hittar dem under rubriken "Case". Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om hur vi jobbar!