Kurser

STARTA KOMPETENSUTVECKLINGEN DIREKT

Med våra färdiga personalutbildningar kommer du och dina medarbetare igång direkt. Utbildningarna är framtagna av oss på Towards, eller av någon av våra samarbetspartners. Den gemensamma nämnaren är att de är tillför kunskaper som är centrala både för välmående människor och framgångsrika företag, och att de är helt digitala.

Har ditt företag särskilda verktyg, värderingar eller erfarenheter som ni vill lägga in i någon av våra färdiga utbildningar? Vi hjälper er med anpassningar.

Kurser för dig och din personal

Räcker inte tiden till?

JOBBA SMARTARE I 5 STEG

Vill du ha mer kontroll över din arbetssituation är det här e-kursen för dig. De nya verktyg, metoder och rutiner som kursen ger, leder till att du kan arbeta smartare så att du får tid, mer ork och mer arbetsglädje. Kursen lotsar dig och dina kollegor steg för steg mot en framtid där ni har hittat nya och effektiva sätt att jobba. Kursen passar både för grupp och individ.

Läs mer

Slösar ni tid på dåliga möten?

Diplomerad mötesledare

E-kursen Diplomerad mötesledare ger din personal verktyg och kunskaper för att kunna leda möten som är fulla av energi, och där mötesdeltagarna får massor av saker gjorda istället för att sitta av tiden. Säkrare mötesledare och mötesdeltagare som går till mötet med ett leende på läpparna blir resultatet.

Kontakta oss på info@towards.se för att boka ett webbmöte.

Läs mer

Snabbare start

DIGITALISERAT INTRODUKTIONSPROGRAM

Att börja på ett nytt jobb kostar mycket energi. Med ett dåligt eller obefintligt introduktionsprogram sjunker motivation, effektivitet och trivsel. Undersökningar visar att ett av tre företag saknar en strategi för att introducera nya medarbetare på ett bra sätt. En tredjedel av alla nyanställda lämnar sina anställningar inom ett år. Ungefär 15% uppger att det beror på dålig introduktion.

Läs mer

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Copyright © All rights reserved | This template is made with by Colorlib

Boka gratis rådgivning med Caroline - klicka här
eller maila till caroline@towards.se